19 Nisan 2013 Cuma

Doğru Korse Seçimi

Doğru Korse Seçimi

Benim için en uygun model hangisi ?

Giyeceğiniz korsenin, vücudunuzun hangi bölgesini içerisine almasını istiyorsanız öncelikle ona karar vermelisiniz. Kararınızı verdikten sonra, satın alacağınız modeli ürünlerin resimlerini inceleyerek seçeceksiniz. Resimlerdeki mankenler üzerinde, giydikleri korse modelinin hangi vücüt bölgelerini içine aldığını görebilirsiniz. Korsenin manken üzerinde nerde başlayıp nerde bittiğini inceleyebilir, kendi ihtiyaç duyduğunuz modeli rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Marka aramaktan çok, toparlanmasını istediğiniz vücut bölgenize uygun model seçmeniz doğru beden ölçüsü tespitinde bulunmanız daha önemlidir.
Korse reyonuna git.

Doğru Korse Bedeni Nasıl Belirlenir ?

Tüm korse üreticilerinin önerisi şu anki beden ölçünüz ne ise o bedende korse kullanmanızdır. Yani "daha küçük beden alırsam vücudumu daha çok toparlar" diye yanlış bir düşünceye girmeyiniz. Çünkü, üreticiler korseleri, bedenlere en uygun gelecek şekilde üretmişlerdir. Yani 44 beden pantolon giyiyorsanız, bu pantolonunuz ile 44 beden korsenin genişliği aynı değildir. Ama her ikisi de kullanıcının doğru karar vermesi için 44 bedendir. Bedeninizden emin değilseniz, en uygun olan pantolon veya eteğinizi giyiniz. Bedenini kontrol ediniz. Örneğin üzerinize tam olan pantolon veya eteğinizin bedeni 46 ise almanız gereken korse de 46 bedendir. Bazı korse markalarında bedenler 42,44,46 gibi rakamlarla bazılarında ise S,M,L şeklinde belirtilmiştir. Zayıfladıkça bir alt bedene geçmelisiniz. Bu sizin, giydiğiniz korseyi çok daha rahat ve konforlu kullanmanızı sağlayacaktır. Korse bedeniniz değiştiğinde yeni korse satın almanızı öneriyoruz.
Korse reyonuna git.

Hamilelik süresince korse kullanımı :

Hamilelik süresince doktorunuza danışmadan KORSE KULLANMANIZI ÖNERMİYORUZ. Korselerimizin tamamı hamilelik öncesi ve hamilelik sonrası dönemler içindir. Karnı çok büyük gebelerde, çoğul gebeliklerde, birden fazla doğurmuş gebelerde destek amaçlı gebelik korsesi, taşıyıcı bantlar ve iç giyim ürünleri önerilir. Bu ürünlerin, basınç hissini ve karın sarkmasını engellemesi ve bele binen yükü azaltıcı etkisi vardır. Bu da bel ve kasık ağrılarını azaltacaktır. Gebeler için özel satılan korseler tercih edilmelidir. Gebelik süresince kullanabileceğiniz taşıyıcı özellikteki korse ve iç giyim ürünleri satın almak için buraya tıklayınız.

2 yorum:

  1. Tüm korse
    üreticilerinin önerisi şu anki beden ölçünüz ne ise o bedende korse kullanmanızdır. Yani "daha küçük beden alırsam vücudumu daha çok toparlar" diye yanlış bir düşünceye girmeyiniz.

    YanıtlaSil
  2. aynen zeynep hanım üyelerimiz de bu önerilerde bulunuyoruz

    YanıtlaSil