19 Nisan 2013 Cuma

Doğru Korse Seçimi

Doğru Korse Seçimi

Benim için en uygun model hangisi ?

Giyeceğiniz korsenin, vücudunuzun hangi bölgesini içerisine almasını istiyorsanız öncelikle ona karar vermelisiniz. Kararınızı verdikten sonra, satın alacağınız modeli ürünlerin resimlerini inceleyerek seçeceksiniz. Resimlerdeki mankenler üzerinde, giydikleri korse modelinin hangi vücüt bölgelerini içine aldığını görebilirsiniz. Korsenin manken üzerinde nerde başlayıp nerde bittiğini inceleyebilir, kendi ihtiyaç duyduğunuz modeli rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Marka aramaktan çok, toparlanmasını istediğiniz vücut bölgenize uygun model seçmeniz doğru beden ölçüsü tespitinde bulunmanız daha önemlidir.
Korse reyonuna git.

Doğru Korse Bedeni Nasıl Belirlenir ?

Tüm korse üreticilerinin önerisi şu anki beden ölçünüz ne ise o bedende korse kullanmanızdır. Yani "daha küçük beden alırsam vücudumu daha çok toparlar" diye yanlış bir düşünceye girmeyiniz. Çünkü, üreticiler korseleri, bedenlere en uygun gelecek şekilde üretmişlerdir. Yani 44 beden pantolon giyiyorsanız, bu pantolonunuz ile 44 beden korsenin genişliği aynı değildir. Ama her ikisi de kullanıcının doğru karar vermesi için 44 bedendir. Bedeninizden emin değilseniz, en uygun olan pantolon veya eteğinizi giyiniz. Bedenini kontrol ediniz. Örneğin üzerinize tam olan pantolon veya eteğinizin bedeni 46 ise almanız gereken korse de 46 bedendir. Bazı korse markalarında bedenler 42,44,46 gibi rakamlarla bazılarında ise S,M,L şeklinde belirtilmiştir. Zayıfladıkça bir alt bedene geçmelisiniz. Bu sizin, giydiğiniz korseyi çok daha rahat ve konforlu kullanmanızı sağlayacaktır. Korse bedeniniz değiştiğinde yeni korse satın almanızı öneriyoruz.
Korse reyonuna git.

Hamilelik süresince korse kullanımı :

Hamilelik süresince doktorunuza danışmadan KORSE KULLANMANIZI ÖNERMİYORUZ. Korselerimizin tamamı hamilelik öncesi ve hamilelik sonrası dönemler içindir. Karnı çok büyük gebelerde, çoğul gebeliklerde, birden fazla doğurmuş gebelerde destek amaçlı gebelik korsesi, taşıyıcı bantlar ve iç giyim ürünleri önerilir. Bu ürünlerin, basınç hissini ve karın sarkmasını engellemesi ve bele binen yükü azaltıcı etkisi vardır. Bu da bel ve kasık ağrılarını azaltacaktır. Gebeler için özel satılan korseler tercih edilmelidir. Gebelik süresince kullanabileceğiniz taşıyıcı özellikteki korse ve iç giyim ürünleri satın almak için buraya tıklayınız.

Ek Gelir Ek İş İç Giyime Dair Her Şey



  Evden hiç bir sermayeye ihtiyaç duymaksızın ek iş yaparak aile bütçenize katkıda bulunmak ve kendi ihtiyaçlarınızı toptan fiyatlar ile almak artık parmaklarınızın ucunda.

  Hakkımızda sıkça sorulan soruları sizler için derleyip bir araya getirdik. Cevap bulamadığınız tüm soruları bizlere iletişim formumuzdan ve irtibat numaralarımızdan ulaşarak iletebilirsiniz.

Siz Kimsiniz?
  Mehmet Yıldırım Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. tarafından kurulan www.gipastekstil.com 25 yıllık tekstil sektörü tecrübesi ile 2012 yılında online ticarete başlamıştır. 

  Sizlerden gelen ilgi ve talep üzerine ürün çeşitliliğini ve sayısını her geçen gün arttırarak bugün birçok  markada 1000'nin üzerinde ürün portföyü ile sizlere çorap başta olmak üzere iç giyim, pijama, eşofman, gecelikler ve daha bir çok ürün gurubunda toptan fiyatlar ile hizmet vermektedir.

  Her geçen gün sizlere daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunabilmek için alt yapı yatırımlarımızı ve tedarikçiler ile olan iş birliğimizi sizin menfaatinize olacak şekilde geliştirmekteyiz.

  Ana prensibimiz olan internet üzeri toptan ürün satışlarını Türkiye'de başlatan ilk site olan www.gipastekstil.com yenilikleri sunmaya devam edecektir.


Neden Sizi Tercih Etmeliyiz?
  • UNUTMAYINIZ Kİ TİCARETTE MALI ALIRKEN KAZANMAK 1-0 ÖNE GEÇMEKTİR!!!
  • Tüm ürünlerimiz garantilidir ve orjinal ambalajlarında gönderilir. İlk açan siz olursunuz.
  • Koşulsuz şartsız müşteri memnuniyeti politikamız vardır.

Nasıl Bir İş?
  Şu an 100 markanın birbirinden seçkin ürünlerini gerçek toptan fiyatlarla sizlerle sunuyoruz. Tüm bu markaları toptan fiyatlar ile ister kendiniz için alabilir, isterseniz alıp satabilir ve aile bütçenize ciddi oranlarda katkıda bulunabilirsiniz.

En Az Alım Miktarı Varmı?
 Hiç bir alt alım limitimiz yoktur. Dilediğiniz üründen dilediğiniz kadar alabilirsiniz. İsterseniz 1 adet alın.

Üyelik Koşullarınız Nelerdir?
Hiç bir koşulumuz yok. Kapımız herkese açıktır. Üyelik Ücretsizdir.

Katalog Gönderilecekmi?
  Evet firmaların bize göndermiş olduğu ürün kataloglarından dilerseniz sizlere gönderilecektir.

Kargo Ücretleri Ortalama Nekadar?
 100 TL ve Üzeri alışverilerde Kargo Ücretsiz 100 TL altı ise sabit 7 TL lik Kargo Ücreti Bulunmaktadır
Ürünlerin Parasını Teslimatta Ödeyebilirmiyim?
  Evet teslimatta Aras Kargo görevlisine peşin olarak ödeyebilirsiniz. Bunun için siparişinize ekstra 5 TL kapıda ödeme işlem ücreti eklenecektir

Ödeme Yöntemleriniz Nelerdir?
  • Kapıda Teslimatta Ödeme
  • Sitemiz üzerinden kredi kartınız ile ödeme
  • Paypal üzerinden kredi kartınız ile ödeme (www.paypal.com)
  • Siparişlerimi Kargo Şubesinden Alabilir miyim?
  • Evet alabilirsiniz. İstediğiniz kargo firmasını ve şubesini bize bildirmeniz yeterlidir.

Yüklü Siparişlerinizde Ekstra İndirim Yapıyor musunuz?
  Evet yüklü siparişlerinizde bizden teklif alabilirsiniz.

Defolu Mal Çıkması Durumunda Ne Yapmalıyım?
  Sitemizin iletişim bölümünde ve her sayfanın altında bulunan açık adresimize defolu çıkan ürünleri aras kargo ile gönderiniz. Defolu mallardan üretici firmalar sorumludur ve onların garantileri altındadır. Birebir değişim talep edebilir

Network Firmalarından Farkı Nedir?
  Network firmalarında üyelik ücretlidir. doğrudan toptan satış yapan firmamızda üyelik için hiç bir ücret talep edilmez ve ürünler mümkün olduğunca ucuza satılıp sürümden kar edilmesi amaçlanır. Sizin bizi tanıtmanız, alt üyeler bulmanız, üye buldukça pirim kazanmanız diye bir şartımız yoktur. 

Neden Network Sistemine Geçmiyorsunuz?
  Sistemi üye bulma ve alt üyeler yapmaya dayalı olan network firmalarında ürün fiyatları kar dağıtıldığı için çok pahalıdır. Bu ürünleri piyasa değeri fiyatlardan alıp üzerine 1-2 TL koyup satmanızdansa, gerçek toptan fiyatlar ile alıp satmanız çok daha karlıdır. Ayda Ortalama min. 1000 TL satış yapan bir üyemiz çok rahat ve zorlanmadan 450 TL ek gelir elde etmektedir.  Bu da çok basit bir hesapla günde 33 TL'lik bir satış yapmanız demektir.Kazanç miktarınızı arttırmak sizin elinizde.

Sitenizi Kullanarak Nasıl Satış Yapabiliriz?